Company Loge

32 personen

LOCATIE
In de Company Loge kunt u uw gasten optimaal ontvangen en allerbest laten genieten van de polowedstrijden, het neven-programma en onze uitmuntende gastvrijheid. Uw gasten worden vanuit de entree doorverwezen naar uw loge, deze is voorzien van uw bedrijfsnaam/ logo.

Uw Company Loge bestaat uit een 100% ‘MOOI WEER’ ruimte van 35 m2 en een outdoor terras van 25m2. De loge is geschikt voor 32 personen, exclusief eventuele kinderen. De ruimte is comfortabel en stijlvol ingericht. Zowel in de loge als op het terras aan het poloveld worden diverse zit- en staanplaatsen gecreëerd, zodat u met uw gezelschap in alle comfort van de wedstrijden kunt genieten.

CATERING
In de Company Loge is een eigen bar vanwaar we heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes als ‘walking dinner’ (bereidt in de ‘urban food courts’) serveren. Persoonlijke bediening zullen u en uw gasten onderdompelen in gastvrijheid.

Indien u wenst zijn aanvullende,  persoonlijke wensen op gebied van  signing, communicatie, catering en  ‘entertainment’ te realiseren.

Voor meer informatie en/ of een impressie van de catering en gastvrijheid van Polo Brabant, klik hier.

Prijzen

HELE LOGE   voor 32 personen
Zaterdag  € 7.250   Uitverkocht
Zondag € 6.950

HALVE LOGE   voor 16 personen 
Zaterdag  € 3.725    Uitverkocht
Zondag € 3.575 

Kinderen tot 10 jaar gratis, van 10 tot t/m 17 jr € 35 per kind

Wij bieden een speciaal ‘100% aanwezigheid’ service. Hierdoor heeft u altijd een volle tafel! Geen No Shows meer. Wilt u meer weten, kijk dan hier.

Contact ons

Laat het ons weten als we u persoonlijk mogen informeren over de vele mogelijkheden.

CONTACT ONS

Alle arrangementen ‘all inclusive’

Al onze arrangementen zijn ‘all inclusive’ en bieden een vaste prijs per persoon. Hiermede voorkomen we financiële verrassingen voor u na afloop van het evenement

CHECK BESCHIKBAARHEID