Company Loge

(32 personen)

LOCATIE
In de Company Loge kunt u uw gasten optimaal ontvangen en allerbest laten genieten van de polowedstrijden, het neven-programma en onze uitmuntende gastvrijheid. Uw gasten worden vanuit de entree doorverwezen naar uw loge, deze is voorzien van uw bedrijfsnaam/ logo.

Uw Company Loge bestaat uit een 100% ‘Mooi Weer’ ruimte van 35 m2 en een outdoor terras van 25 m2. De loge is geschikt voor 32 personen, exclusief eventuele kinderen. De ruimte is comfortabel en stijlvol ingericht. Zowel in de loge als op het terras aan het poloveld worden diverse zit- en staplaatsen gecreëerd, zodat u met uw gezelschap in alle comfort van de wedstrijden kunt genieten.

CATERING
In de Company Loge is een eigen bar vanwaar we heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes als ‘walking dinner’ (bereidt in de ‘urban-foodcourts’) serveren. Persoonlijke bediening zullen u en uw gasten onderdompelen in gastvrijheid.

Indien u wenst zijn aanvullende,  persoonlijke wensen op gebied van  signing, communicatie, catering en ‘entertainment’ te realiseren.

Voor meer informatie en/ of een impressie van de catering en gastvrijheid van Polo Brabant, klik hier.

Prijzen

HELE LOGE | voor 32 personen
Zaterdag  € 7.250
Zondag € 6.950

HALVE LOGE | voor 16 personen 
Zaterdag  € 3.725 
Zondag € 3.575 

Kinderen tot 10 jaar gratis entree onder begeleiding.
Kinderen van 10 t/m 17 jaar € 35 per persoon/ kaart.
Extra logekaart € 165

Alle genoemde prijzen zijn excl. Btw

Company Loge - Polo Brabant

T : +0031 40 245 8849
M : polo@bylei.com