Op Brabantse wijze

Polo Brabant wil zoveel mogelijk mensen laten genieten van deze gracieuze sport polo en kennis laten maken met de wereld er omheen. Hoeden en hoge hakken zijn hierbij niet de norm. Juist de combinatie van het bourgondische met internationale klasse, dat is tekenend voor de Brabantse provincie.

Gastvrijheid op maat

Om uw relaties of eigen managementteam eens echt te verwennen zijn er verschillende hospitality-arrangementen te boeken voor de zaterdag of zondag. Zo kunt u een VIP tafel aan het veld (6 personen), VIP tafel in het paviljoen (10 personen) of een luxe company loge boeken (16 of 32 personen). Ook zijn er losse kaarten beschikbaar. Alle arrangementen zijn all-inclusive, zodat u vooraf al weet dat  het u en uw gasten aan niets zal ontbreken. Dit voorkomt tevens financiële verrassingen achteraf.

Company loge
Vip tafels
Losse tickets

Communicatie op maat

Polo Brabant biedt de mogelijkheid om uw eigen marketingdoelstellingen te vertalen naar actieve programma’s voor, tijdens of na het toernooi. Naast de diverse hospitality-arrangementen, zijn er ook nog verschillende partnerships mogelijk. Kijk hier specifiek per partnership naar de mogelijkheden: Gold Partner, Silver Partner, Bronze Partner en Team Partner. Ander individuele uitingen zijn bijvoorbeeld een redactioneel stuk in ons magazine, het presenteren van een product in een shop of plaatsing van vlaggen en banieren naast het veld.

We informeren u graag uitgebreid over deze mogelijkheden.

Team partner
Bronze-silver partner
Losse items

Laat je zien in het Polo Magazine!

Het magazine, dat viermaal per jaar verschijnt, verhaalt over sport en business in de Brainportregio en houdt je van de laatste ontwikkelingen rondom Polo Brabant. Een advertentie of leuk artikel over je bedrijf of product in het magazine? Veel is mogelijk. We vertellen er graag meer over of kijk hier voor informatie over het POLO Magazine.

Polo Magazine

Profileer je tijdens Polo Brabant!

Als Polo Brabant zijn we enorm trots op alle shops die zich presenteren tijdens Polo Brabant. Geen standaard ‘pagode tenten’, maar in het grote paviljoen zijn een x-aantal m² vloeroppervlak beschikbaar om een eigen verhaal en/of prachtige producten te laten zien. Ook interesse om deel te nemen?  Kijk hier voor meer informatie.

Lifestyle shops

Voor informatie of boekingen? Bel naar +31 (0)40 – 245 88 49 of mail naar info@polobrabant.com.