Business, sport en hospitality

Polo Brabant is op de juiste wijze elegant, een tikkeltje ‘keurig’, uitmuntend gastvrije medewerkers en spectaculaire paardensport in een fantastische ambiance.  Een onvergetelijke dag samen zijn.

Polo Brabant biedt een uniek platform voor bedrijven om daarbij aanwezig te zijn en zich extra te profileren. De bezoekers komen niet alleen van de grote (technology) bedrijven, bestuurders of MKB bedrijven. Ook non-profit organisaties halen op meerdere fronten profijt uit een dagje Polo Brabant. Een mooi moment om even stil te staan bij de mooie prestaties die zijn bereikt. Trots delen met uw opdrachtgevers, uw leveranciers en uw eigen team.

Polo Brabant vertaalt graag uw marketing en bedrijfsdoelstellingen naar een (inter)actieve programma’s en concepten. Daarom zijn er naast de verschillende hospitality arrangementen ook communicatie op Maat mogelijkheden. Al onze arrangementen zijn all inclusive en bieden een vaste prijs per persoon. Hiermede voorkomen we financiële verrassingen voor u na afloop van het evenement. We informeren u graag over de uitgebreide communicatie mogelijkheden.

KLIK HIER VOOR DE DIGITALE POLO BROCHURE 2019

Contact ons of koop direct uw tickets

Ontdek hoe wij ook uw succes kunnen vergroten. Informeer snel naar de laatste en beste beschikbare plaatsen. Via de rode button koopt u direct losse entreetickets.

CONTACT ONS
LOSSE TICKETS KOPEN