De betoverende ambiance van Polo Brabant

OP VERNIEUWENDE WIJZE

Op vernieuwende wijze relaties met elkaar in contact te brengen en reeds bestaande relaties te versterken in een inspirerende omgeving. Polo Brabant faciliteert dit door het aanbieden van verschillende zakelijke arrangementen. Het is mooi om te merken hoe groot de verscheidenheid altijd is tijdens het weekend: in een top ambiance ontvangt Polo Brabant lokale en (inter)nationale multinationals, private bankers, advocatenkantoren, bedrijven uit de technische industrie, automerken, maar ook de lokale MKB-bedrijven.

Polo Brabant is het meest geschikte evenement om u te verbinden met gelijkgestemden, maar waarbij u ook de meest interessante onbekenden zult ontmoeten. Op de juiste wijze elegant, een tikkeltje ‘keurig’, uitmuntend gastvrije medewerkers en spectaculaire paardensport in een fantastische ambiance. Polo Brabant, een onvergetelijke dag samen zijn.

ARRANGEMENTEN POLO BRABANT

Polo Brabant biedt een uniek platform voor bedrijven om op bijzondere wijze relaties te bedanken en/ of zich extra te profileren. Juist op een dag als deze samen genieten van behaalde successen. Trots delen met uw opdrachtgevers, uw leveranciers en uw eigen team. Trots delen in de bijzondere omgeving van Polo Brabant.

Bekijk op deze pagina al onze arrangementen en kom meer te weten over de diverse communicatieve mogelijkheden voor uw bedrijf rondom Polo Brabant. Wij hopen ook u en uw gasten tijdens de volgende editie te mogen verrassen en verwonderen in de betoverende ambiance van Polo Brabant.

Arrangementen - Company Loge Polo Brabant
Arrangementen - VIP-Tafels Polo Brabant
Arrangementen - Losse Tickets Polo Brabant
Arrangementen - Shops Polo Brabant

COMMUNICATIE OP MAAT

Naast de diverse arrangementen die Polo Brabant aanbiedt voor bedrijven, zijn er ook nog verschillende partnerships en andere uitingen mogelijk. Polo Brabant vertaalt namelijk graag uw marketing en bedrijfsdoelstellingen naar (inter)actieve programma’s en concepten. Zie hieronder een kleine selectie van onze Partnerships en Communicatie op Maat. We informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden rondom Polo Brabant.

Teampartner Polo Brabant
Bronze Partner Polo Brabant
Silver Partner Polo Brabant
Gold Partner Polo Brabant

T : +0031 40 245 8849
M : polo@bylei.com