ARRANGEMENTEN

|Arrangementen
Arrangementen2018-12-07T08:55:41+00:00

Onze arrangementen

Al onze arrangementen zijn ‘all inclusive’ en bieden een vaste prijs per persoon. Hiermede voorkomen we financiële verrassingen voor u na afloop van het evenement. Kinderen tot 10 jaar (onder uw begeleiding) hebben gratis toegang tot het evenement.  Voor kinderen van 10 tot en met 17 jaar geldt een entree van € 35 per  persoon.

In de Company Loge beschikt u over een bar en een eigen terras aan het  poloveld. Hier worden de dranken en gerechten geserveerd. Zo kunt u uw gasten optimaal ontvangen en allerbest genieten van de polowedstrijden.

Met een VIP Tafel Veld arrangement heeft u een plaats direct aan het veld. Bij het VIP Tafel Paviljoen arrangement beschikt u over een stijlvolle statafel met krukken in het overdekte paviljoen aan het veld. De dranken worden op tafel aangevuld. De smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes worden op tafel geserveerd.

Uiteraard zijn er ook losse entreekaarten verkrijgbaar waar u toegang heeft tot de openbare areas. Bij dit arrangement haalt u zelf uw favoriete dranken aan de bars en de gerechtjes in de ‘urban food courts’.

KLIK HIER VOOR DE POLO BROCHURE 2019
Deel ons
Deel ons niet