Boek hier

LOGES

Loges 2017-05-10T13:29:44+00:00

Company Loge

LOCATIE
Company Loge voorzien van uw bedrijfsnaam- direct aan het poloveld met eigen terras. Een logeruimte van 35 m2 (7 x 5 meter) voor 30 personen, exclusief eventuele kinderen. De loge staat met één zijde direct aan het veld en de andere zijde grenst aan het promenade terras. De ruimte wordt comfortabel en in stijl ingericht. Zowel in de loge als op het terras aan het poloveld worden diverse zit- en staanplaatsen gecreëerd, zodat u met uw gezelschap in alle comfort van de wedstrijden kunt genieten.

CATERING
In de Company Loge is een eigen bar vanwaar we heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes  (bereid in de ‘urban food courts’)  serveren. Dankzij de persoonlijke  bediening worden u en uw gasten  ondergedompeld in gastvrijheid.

Indien u wenst zijn aanvullende,  persoonlijke wensen op gebied van  signing, communicatie, catering en  ‘entertainment’ te realiseren.

PRIJS
Zaterdag  € 6.925 per loge 30 personen
Zondag € 6.625 per loge 30 personen
Kinderen (onder begeleiding) van 10 tot t/m 17 jr € 35 per kind/ kaart

Er zijn een paar gedeelde loges op zaterdag en zondag beschikbaar, waarbij je met een andere bedrijf een loge deelt. Een gedeelde loge (3de deel) voor 10 personen zou op € 2300/ € 2100 ex btw komen.

All inclusive

  • Top hospitality

  • Food & drinks

  • Polowedstrijden

  • 100% Mooi Weer Garantie

  • Kinderdorp

  • Entertainment

  • Mooie shops

  • Parking

  • In euro, excl. BTW en met factuur

IMPRESSIE LOGES

Informatie

We informeren u graag naar de beschikbaarheid van de Company Loges. Contact hier POLO BRABANT

CHECK HIER BESCHIKBAARHEID

Andere Arrangementen

Met een VIP Tafel Veld arrangement heeft u een centrale plaats direct aan het veld.

Bij het VIP Tafel Paviljoen arrangement beschikt u over een stijlvolle statafel met krukken in het overdekte paviljoen aan het veld.  Bij de tafelarrangementen worden de dranken op tafel aangevuld en haalt u uw favoriete gerechtjes zelf in de ‘urban food courts’. Tegen een meerprijs per VIP Tafel kunnen we deze gerechtjes ook aan uw tafel laten serveren.

Uiteraard zijn er ook losse entreekaarten verkrijgbaar waar u toegang heeft tot de openbare areas. Bij dit arrangement haalt u zelf uw favoriete dranken aan de bars en de gerechtjes in de ‘urban food courts’.
Kinderen tot 10 jaar (onder uw begeleiding) hebben gratis toegang tot het evenement.  Voor kinderen van 10 tot en met 17 jaar geldt een entree van € 35 per  persoon.

Alle arrangementen bieden een vaste prijs per persoon. Hiermede voorkomen we financiële verrassingen voor u na afloop van het evenement. Alle vermelde bedragen zijn in euro’s en exclusief btw.